Yer: Elazığ! Yılanın kalınlığı ve uzunluğu tedirgin etti

Elazığ’da havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar ortaya çıkmaya başladı. Bu çerçevede Karakoçan’ın Sarıcan Beldesi’ndeki yılan uzunluğu ve kalınlığı ile görenleri şaşırttı. Bir vatandaş tarafından yakalanan yılan öldürülerek etkisiz hale getirildi.

YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Artvin’in Yusufeli ilçesinde bahçede çalışırken yılan tarafından ısırılan yaşlı kadın, hayatını kaybetti. Bilecik’te ise hava sıcaklığının bir anda artmasından dolayı kent merkezinde ortaya çıkan yılanlar itfaiye ekiplerince alınarak doğaya salınıyor.

Alınan bilgiye göre, Sebzeciler köyünde 75 yaşındaki Gülsahin Çakmak, bahçesinde çalışırken üzerine bastığı yılan tarafından ısırıldı. Komşuları, durumu fark eder etmez hemen yaşlı kadını Yusufeli Devlet Hastanesine götürdü.

 İlk müdahalenin ardından Çakmak, Artvin Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşlı kadın kurtarılamadı.

LİSE BAHÇESİNDEKİ YILAN KORKUTTU

Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesinde eğitim veren Fen Lisesi bahçesinde görülen yılan paniğe neden oldu. Durumu hemen belediyeye bildiren okul yönetimi yılanı gözlem altına aldı. Okul bahçesine gelen ekipler yılanı aparat yardımı ile çuvala koyarken daha sonra doğaya saldı.

Öte yandan şehrin farklı yerlerinde de görülen yılanlara itfaiye ekipleri anında müdahale ederken, vatandaşlar yangınlarda ve çeşitli olaylarda canla başla mücadele veren ekiplere teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx