Kılıçdaroğlu: Algı tuzağına düşmeyin, bunlar beni istemez

CHP’nin bir önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından dikkati çeken bir mesaj paylaştı.

Mesajına “Seçim döneminde ‘Terör örgütleri Kılıçdaroğlu’nu istiyor’ iftirasını atıp sahte videolarla kampanya yapanlar bugün çıkmış ‘Cumhur İttifakı CHP’nin başına Kılıçdaroğlu’nu istiyor’ ters psikolojisiyle algı yaratıyorlar” diyerek başlayan Kılıçdaroğlu, şunları yazdı:

– Çünkü şunu iyi biliyorlar; Bu millet teröre geçit vermez! “Teröristlerle yanyana gibi gösterelim millet oy vermesin. CHP’liler de bu iktidarı sevmez, Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakını yan yanyanaymış gibi gösterelim ki, asıl istediğimizi alalım.” Siz de şunu bilin: Nasıl ki terör örgütleri başlarını ezeceğimi biliyordu, bunlar da Kılıçdaroğlu bu ülkeyi yönetirse milletin abad, kendi akıbetlerinin ise berbat olacağını biliyor! Bu algı tuzağına düşmeyiniz. Bunlar beni istemez!!! Ben de bunlarla yanyana gelmem!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Hançeri açıkla” söylemine de yanıt veren Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

– O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun. Getirdin 15 Temmuz’da milletin sırtına sapladın. Sen, senin ağababaların, işbirlikçilerin, beslemelerin ve hançeri beraber tuttukların bilsin ki; milli bağımsızlığımızı ve milli ekonomimizi hedef alan, kurduğunuz bu sirki başınıza yıkacağım! Vatan kurtulacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx