Emre Belözoğlu ikinci kez Başakşehir’e rakip olacak

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Başakşehir, yarın saat 16.00’da Fatih Terim Stadyumu’nda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Turuncu-lacivertliler 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 8 puanla 17. sırada yer aldı. Sarı-lacivertliler ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda topladığı 12 puanla 11. sırada bulunuyor.

9. randevu

Başakşehir, Ankaragücü ile Süper Lig tarihinde bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakaların 8’inde İstanbul ekibi galip gelirken, Başkent temsilcisinin ise galibiyeti bulunmuyor. Başakşehir’in attığı 14 gole, Ankaragücü 6 golle karşılık verdi. Oynanan 8 randevunun hepsi tek farklı üstünlükle biterken, 6’sında maç skoru 2-1, 2’sinde ise maç 1-0’lık skorla sonuçlandı.

İç saha karnesi

Başakşehir, bu sezon evinde oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Topladığı 3 puanla bu alanda ligde 17. sırada bulunan Boz Baykuşlar, bu karşılaşmalarda 3 gol atarken, kalesinde 5 gole engel olamadı.

Emre Belözoğlu, Başakşehir’e karşı ikinci maçında

Sezona Başakşehir’de başlayan Teknik Direktör Emre Belözoğlu, İstanbul ekibinde ilk 3 haftada 3 mağlubiyet alarak 3 maç sonunda gol sevinci de yaşayamamıştı. Belözoğlu, kötü gidişat sonrası takımdan ayrılmış ve ligin 8. hafta maçında Ankaragücü’nde görev yapmaya başladı. Ankaragücü’nün başında çıktığı 3 müsabakada 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan teknik adam, 2 sene görev yaptığı RAMS Başakşehir’e karşı ikinci maçına çıkacak. 43 yaşındaki teknik adam, 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe Teknik Direktörü iken, Başakşehir’e karşı mücadele etmişti.
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx