Beşiktaş’ta 19 Mayıs, Gençlik Festivali ile Coşkuyla Kutlanacak

Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Gençlik Festivali’ düzenleyecek. Hadise, Athena, Ozan Doğulu ve Murda gibi sevilen isimlerin sahne alacağı konserlerin ve ‘Rengarenk Beşiktaş Koşusu’nun gerçekleştirileceği festival, 15 Mayıs’ta başlayıp 19 Mayıs’a kadar devam edecek. Beşiktaş Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olacağını belirten Başkan Rıza Akpolat, bütün gençleri ve Beşiktaşlıları festival coşkusunu yaşamaya davet etti.

Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, düzenleyeceği 19 Mayıs Gençlik Festivali’yle kutlayacak. 15 Mayıs’ta başlayacak festival, birçok etkinliğe sahne olacak.

Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda başlayacak festival kapsamında 15 Mayıs saat 22.00’de Seda Erciyes, 16 Mayıs saat 22.00’de Sena Şener, 17 Mayıs saat 20.00’de Goss ve saat 22.00’de Paptircem konserleri gerçekleşecek. 16 Mayıs’ta ise Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, saat 11.00’de vatandaşlarla birlikte Dolmabahçe’den Beyoğlu Karaköy’de bulunan İlk Adım Anıtı’na yürüyecek.

18 MAYIS’TA ATHENA VE OZAN DOĞULU SAHNE ALACAK

18 Mayıs’ta yenilenen Barbaros Meydanı’nda dev isimler sahne alacak. Dj ve aranjör Ozan Doğulu, saat 20.00’de sahne alacak ve melodileriyle dinleyicilere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Saatler 21.30’u gösterdiğinde ise sahnede Türk rock müziğinin önemli gruplarından Athena, izleyenlerle buluşacak. Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan, ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atmış olan grup, seyircilerine bir müzik ziyafeti verecek.

RENGARENK BEŞİKTAŞ KOŞUSU

Festivalde 19 Mayıs günü de birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Saat 18.00’de başlayacak ve Ortaköy’le Barbaros Meydanı arasında düzenlenecek Rengarenk Beşiktaş Koşusu’nda, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da gençlerle birlikte koşacak.

HADİSE VE MURDA 19 MAYIS AKŞAMI BEŞİKTAŞ’TA GENÇLERLE BİRLİKTE OLACAK

Koşunun ardından saatler 20.00’de rap müziğin son dönem temsilcilerinden Murda dinleyicilerle buluşacak. Barbaros Meydanı’nda saatler 21.30’u gösterdiğinde ise Türk pop müziğinin en güçlü kadın seslerinden Hadise, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Beşiktaşlılarla paylaşarak unutulmaz bir geceye imza atacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx